fbpx

equicty

Hou volledige controle over je stal, manege, team, paarden & passie. Zorg voor een goede communicatie en coördinatie van al je activiteiten op stal of onderweg met ons kant-en-klaar systeem

5/5

equstable

Manage al je gezondheidsactiviteiten met alle betrokkenen

Wordt herinnerd en plan automatisch belangrijke gezondheidsactiviteiten, op deze manier vergeet u deze niet of bent u nooit meer te laat met deze activiteiten.  Dierenartsen, hoefsmeden en andere medici krijgen toegang tot de paarden die ze behandelen, zo kunnen ze onderzoeken updaten en rapporten of notities uploaden. Eigenaars hebben een volledig overzicht van de gezondheid en gezondheidsopvolging van hun paarden.

Plan uw wedstrijden en hou uw resultaten bij

Plan al uw wedstrijden en maak de planning onmiddellijk voor iedereen zichtbaar. Hou al uw resultaten en verdiensten bij. Hou al de eigenaars up-to-date over opkomende wedstrijden, prestaties en resultaten van hun paarden.

Maak en verstuur facturen met slechts enkele klikken

Aangezien alle kostinformatie al beschikbaar is in equicty, kan u facturen maken en versturen in slechts enkele klikken – zonder dat u kosten vergeet. De eigenaars krijgen een gedetailleerde en transparante factuur u  kan de status van uw facturen opvolgen en zelfs automatisch betalingsherinneringen sturen.

Uw paardenpopulatie in een net overzicht

Met equstable kan u van elk paard gedetailleerde informatie vinden met slechts enkele klikken of tikken op uw smartphone. Wissel tussen een overzicht van al uw paarden en een gedetailleerd overzicht van elk paard (gezondheids-&trainingsplanning, foto’s, video’s, wedstrijden…) allemaal snel terug te vinden en te delen met geïnteresseerden. We zorgen ervoor dat u een up-to-date overzicht hebt van waar uw paarden zich bevinden en waar ze zijn geweest. 

Alle foto's, video's en documenten binnen handbereik

Upload al uw media in equicty en bekijk het overal en op elk moment met slechts enkele klikken of tikken op je smartphone. Je kan alle media onmiddellijk delen – of laat een geïnteresseerde via een notificatie weten dat een nieuwe foto of video geüpload is.

Coördineer al je training, waar je ook bent

Plan al uw trainingsactiviteiten voor uw paarden en teamleden. Update deze taken snel en volg ze op – op stal of onderweg. Bekijk eerdere trainingsplannen van uw paard, en verfijn uw training op basis van vorige resultaten (of in functie van komende wedstrijden)

Al uw contacten op één plaats

Uw telefoon, e-mails, notities en stapels visitekaartjes doorzoeken om juist die ene belangrijke contactpersoon te vinden, is iets van het verleden.

Met equity bevinden al je contacten zich op één plaats, zodat u:

 • elk contact met zijn informatie, overal en op elk moment kan vinden op uw smartphone

 • Informatie van elk paard, foto’s en video’s kan delen met geïnteresseerden

 • De link kan maken tussen uw contacten, eigenaars en hun paarden

Het wordt tijd om niet zo maar uw contacten te beheren maar uw contacten ook beter te behandelen.

Beheer al uw kosten

Geen nodeloos gezoek meer om alle kosten in kaart te brengen of verrast te worden door een factuur. Met equstable kan iedereen gedetailleerde info toevoegen bij een kostenpost of een verdienste. U kan kosten en verdiensten toevoegen op stal of terwijl u op een wedstrijd bent (overal dus). Vanaf nu kan u alle kosten van elk paard op elk moment controleren.

Blog

Vereenvoudig de administratie van uw stal in 5 stappen

In deze blog leggen we u uit hoe u aan de hand van stal management software de administratie van uw stal kan vereenvoudigen in 5 stappen!

Waarom is efficiënt stalbeheer belangrijk?

Deze blog legt het belang van efficiënt stalbeheer uit en hoe het helpt om uw bedrijf efficiënter te laten werken!

start uw proefversie

Start uw gratis proefversie via Equi-Jobs hier

equicty is verbonden met de HorseTelex- database

 • Voeg uw paarden in een paar klikken toe met een zoekopdracht via de HorseTelex-database

 • Bekijk uw paardidentificatiegegevens en stamboominformatie die zijn overgedragen vanuit HorseTele​x

 • Vertoont u de prestaties en resultaten van uw paarden

 • equicty synchroniseert je paardenpopulatie in seconden.
  Uw paardengegevens zijn altijd up-to-date!

Lees hier de ervaringen van onze gebruikers..

Smart stable board

 
 • Kras-, Splash- en stofbestending.
 • CE gecertificeerd
 • Industriële klasse applicatie
 • 2 jaar garantie
 • bedienbaar met rijhandschoen
 • Robuuste, roestvrijstalen behuizing

equicty biedt u ook het Smart Stable Board aan; een 32″ intelligent touchscreen dat de welbekende whiteboarden vervangt en u de kans geeft om sneller en gedetailleerde werken in de stal

Bekijk hier het prijsoverzicht van equicty