fbpx

Lidmaatschap Kandidaten

Ben jij op zoek naar dé perfecte baan voor jou? Wil jij graag in beeld gebracht worden, maar zonder vermelding van je N.A.W. gegevens? Dat kan met de nieuwe match-tool van Equi-Jobs.

Na ontvangst van de gegevens nemen wij contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken. In dit intakegesprek gaan wij verder in op (werk) ervaring, je werkverleden, beschikbaarheid en gaan wij samen kijken bij welke bedrijven jij zou passen en in welke functie.

STAP 1: Inschrijven https://equi-jobs.eu/nieuwe-kandidaat/

STAP 2: Betalen van je profiel in de webshop https://equi-jobs.eu/product/lidmaatschap-kandidaten/

Vervolgens maken wij aan de hand van dit gesprek het online profiel en plaatsen wij de gegevens online. Dit is ook zichtbaar op de bijbehorende Google-Maps kaart op de website, zodat onze klanten eenvoudig kunnen zien waar jij woont en of dit qua afstand past bij de vacature. De N.A.W. gegevens blijven bij Equi-Jobs. Mocht een bedrijf interesse hebben in het volledige CV om vervolgens te kijken of jij dé match bent voor de vacature bespreken wij dit uiteraard op voorhand.

Voor deze volledige inschrijving + intake + bemiddeling in het vinden van de juiste baan betaal je slechts €10,- excl. 21% btw

Het profiel blijft maximaal 6 maanden online ervan uitgaande dat je in deze periode je baan gevonden hebt.