fbpx

Maak kennis met Jette-Interieur!

Ben jij op zoek naar hulp bij de interieurindeling, het lichtplan, kleur/materiaaladvies en afstyling van jouw woonhuis en/of kantine of stal? Maak dan kennis met Jette-Interieur. Zij maken van jouw woning en stal, jouw droomwens.

Jette-interieur wordt gerund door Mariët Hudepohl-Schlepers. Mariët heeft door de jaren heen een uitgebreid professioneel netwerk om haar heen verzameld en realiseert samen met hun jouw droomwens. Mariët heeft 10 jaar ervaring en is gediplomeerd als interieurontwerper, 3d visualisator, kleuradviseur, vastgoedstylist en lichtadviseur. Maar bovenal is ze zeer enthousiast en gedreven om voor jou een thuis te maken van jouw huis of jouw bedrijf nog succesvoller te maken.

Heb je advies nodig over het stylen van jouw stal? Dan kan je terecht bij Jette-Interieur. Maar ook voor het ontwerpen en zelfs voor de verkoop van prachtige producten kunnen zij jou van dienst zijn.

Hoe gaan wij te werk:

Stap 1: Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen/eisen bespreken en bij wederzijds goedvinden een offerte gemaakt kan worden voor de volgende stappen of één of meerdere onderdelen hiervan.

Stap 2: Stijl en sfeer bepalen door het maken van een moodboard.

Stap 3: Vorm geven aan de ruimte door het maken van een indelingsplan met, indien de ruimte dit toelaat, meerdere voorstellen hoe de ruimte het best ingedeeld kan worden. We laten je een aantal 3D aanzichten zien.

Stap 4: Kleur- en materiaalplan: de gebruikte kleuren en materialen bepalen de sfeer en hebben invloed op hoe je een ruimte ervaart. In dit plan staan de kleuren en materialen voor de wanden, vloeren, meubels, raamdecoratie en accessoires. We laten je zoveel mogelijk stalen zien zodat je een goede impressie krijgt.

Stap 5: Tussentijds evalueren. We laten je graag het moodboard, indelingsvoorstellen en kleur- en materiaalplan zien om te kijken of we op één lijn zitten. Alles naar wens? Dan gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp.

Stap 6: Lichtplan, we brengen licht in de duisternis. Goede verlichting is onmisbaar in een sfeervol en stijlvol interieur of werkplek. We gaan kijken naar basisverlichting, functieverlichting en sfeerverlichting. In het verlichtingsplan zijn per ruimte de lichtpunten aangegeven met daarbij een afbeelding van een passend armatuur. Maar alles is natuurlijk nog bespreekbaar!

Stap 7: Je hebt nu een totaal interieurontwerp van ons gekregen. De meubels die we ingetekend hebben, kunnen we zelf leveren of indien nodig laten maken. Maar dit hoeft natuurlijk niet. We kunnen gaan kijken bij diverse leveranciers naar de mogelijkheden binnen het door jou aangegeven budget. Dit geldt ook voor vloerkleden, raambekleding, verlichting, vloeren, keukens, badkamers en accessoires.

Stap 8: En dan komen we bij de realisatie! Spannend! Mogen wij je interieur leveren? En zullen wij dan ook de uitvoering regelen? We gaan als jouw personal shopper op pad voor mooie producten en accessoires. We zorgen ervoor dat alle betrokken partijen zoals stucadoor, schilder, behanger, vloerenlegger en interieurbouwer de gemaakte afspraken nakomen. En dan…..maken we het plaatje af met het stylen van de ruimte(s).

Afbeeldingsresultaat voor jette interieur

Bij vragen of interesse stuur een e-mail naar: info@jette-interieur.nl

Website: https://www.jette-interieur.nl/