fbpx

Partners

Nieuws.horse is de nieuwe, eind november 2018 geïntroduceerde online nieuwssite voor de paardenwereld.

Pension en dresuurstal De oude Meerdijk.

U wilt een centraal overzicht van kandidaten en vacatures waarin u snel en eenvoudig kunt zien welke kandidaten met uw vacature matchen om deze kandidaat dan vervolgens direct online door te kunnen zetten naar uw klant

Uitzendplaats maakt uw werk eenvoudiger.

Flexsupport is een totaal ontzorger voor uitzendbureaus en detacheerders. Onze backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt bij de werving en selectie van kandidaten. Daarnaast voeren wij de administratie uit voor uw flexwerkers en innen de factuur namens u bij uw klanten. Flexsupport is lid van de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Het NHI is een organisatie die mens en paard dichter bij elkaar wil brengen.

Sinds de oprichting in 1996 hebben wij door de jaren heen een grote expertise opgebouwd in de organisatie van trainingen, coaching, cursussen, opleidingen en workshops. Het NHI onderscheidt zich doordat ze gebruik maakt van specialisten binnen hun vakgebied. Hierdoor wordt kwaliteitsvolle kennis gewaardborgd en overgedragen.  

Wij adviseren u graag betreffende het type training en opleiding welke het beste aansluit bij uw wensen.

Horzes4all is ontstaan doordat wij vragen kregen vanuit ons andere collectief “Farmers4all”. Destijds was het onmogelijk om paardenliefhebbers te helpen met besparen. Dit was de geboorte van het idee Horzes4all. Doordat wij met Farmers4all ruim 3000 leden hebben, kunnen wij met Horzes4all onze klanten verwelkomen met scherpe tarieven en 15 jaar ervaring! Dus zoek je een vertrouwd adres en ben je klaar met het uitzoeken van de scherpste deals? Sluit je dan aan bij Horzes4all.

U bent ondernemer in het MKB. U weet wat marketing, communicatie en public relations voor uw bedrijf kunnen doen. Maar u heeft niet de kennis of mankracht in huis om communicatie projecten naar volle tevredenheid uit te voeren. Uw verkopers hebben behoefte aan een website of brochure die ze helpt meer omzet te realiseren. Maar u weet niet waar u de manuren vandaan moet halen om dat snel te realiseren. De Haas Marketing & Sales Support kan u helpen, tegen een aantrekkelijk tarief. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Ben jij op zoek naar iemand die jouw stal komt stylen of restylen? Maak dan kennis met Jette-Interieur! Jette-interieur wordt gerund door Mariët Hudepohl-Schlepers. Mariët heeft door de jaren heen een uitgebreid professioneel netwerk om haar heen verzameld en realiseert samen met hun jouw droomwens. Mariët heeft 10 jaar ervaring en is gediplomeerd als interieurontwerper, 3d visualisator, kleuradviseur, vastgoedstylist en lichtadviseur. Maar bovenal is ze zeer enthousiast en gedreven om voor jou een thuis te maken van jouw huis of jouw bedrijf nog succesvoller te maken.

www.jette-interieur.nl